JTR mengalu-alukan tuan puan untuk membaca tulisan dalam blog ini bagi manfaat tuan puan

Sabtu, 16 Januari 2010

Silence War

Posted by Abu Hannan On 11:45:00 PTG 26 comments

Tahukah Anda Telah & Sedang Dibunuh? pt 1 


Blog Jejaki Tinggalan Rasul (JTR) kali ini ingin mengajak anda terus membuka mata anda seluas-luasnya. Saya lebih suka untuk men’general’kan isu ini turut kepada Non Muslim, kerana Islam bukanlah musuh anda tetapi Yahudi! Untuk kali ini,  saya ingin memberi tahu kepada anda semua bahawa Gerakan Yahudi Illuminati telah pun MENGISHTIHARKAN PERANG ke atas umat Islam khususnya dan masyarakat bukan yahudi amnya (Goyim). Di Malaysia, Jordan, Singapura, Thailand, Indonesia, China, Korea dan banyak lagi telah dan sedang mereka perangi.

Mungkin anda bangun dan keluar dari rumah untuk melihat suasana persekitaran. Adakah terdapat kesan peperangan? Anda mungkin kata saya tipu. Tidak, saya tidak tipu. Anda tidak perlu keluar rumah. Cukup kesannya terdapat di dalam rumah anda. Anda perlu tahu, bahawa anda sedang diBUNUH oleh mereka. Sekali lagi anda kata saya tipu. Saya kata saya tidak suka menipu.

Tinggalkan dua perenggan di atas dan jom ikut saya terjah ke dalam bilik mandi anda dan dapur anda. 

Sekali lagi anda tertanya-tanya: "Tak de pun yang rosak, tadi kata si Yahudi dah ishtihar perang”. Janganlah berfikir seperti itu wahai sahabat-sahabat sekalian. Sekali lagi saya katakan yang saya memang tidak suka menipu orang.

Sememangnya peperangan ini tidak akan merosakkan perkakasan mandi, dapur ruang tamu kesayangan anda tersebut, anda tidak perlu melihat kepada material tersebut, tapi apa yang anda perlu lihat ialah apa yang terdapat dalam tubuh badan anda sekarang. Apa yang ada?

Serius
Sahabat pembaca sekalian, anda dan saya setiap pagi memberus gigi, untuk membersihkan dari sebarang kuman, menghilangkan bau mulut dan memutihkan gigi anda. Setiap hari anda minum air yang keluar dari saluran paip yang disambungkan terus ke rumah anda. Anda juga makan setiap hari. Perasankah anda yang kita sedang dibunuh? kenapa saya katakan begitu? Jom lihat di bawah ini.
waterbottles (air minuman)
57_colgate (ubat gigi)
Anda selalu gunakan ia pada setiap pagi, petang dan malam. Tiga kali sehari. Anda seharusnya tahu, bahawa ini salah satu PEMBUNUH anda. “kenape pulak?”. Mari saya buktikan.

Fluorida
Satu buku yang di tulis oleh Dr. George Waldbott (M.D) bertajuk ‘Fluoridation The Great Dilemma’ menunjukkan bahawa kimia ‘inorganic’ fluorin (bukan organik) adalah satu bahan yang sangat aktif dan ganas seperti inorganik klorin dan bromine. Fluorine bertindak balas dengan sebatian yang lain bagi menghasilkan florida.
 bahayafluorida2bahayafluorida1
Menurut Dr. Walbott, sebab utama bagi kenaikan kadar kerosakan gigi (dental caries) ialah kerana kenaikan kadar mengkonsumsi gula dan karbohidrat. Orang Eskimo dan orang Red Indian di Amerika yang tidak banyak makan gula dan karbohidrat tidak mengalami sebarang kerosakan gigi. Kadar ini terus meningkat pada tahun 1940  dan tahun-tahun selepasnya sehingga tahun 1950 di kalangan rakyat Amerika biasa. Jabatan Perkhidmatan Kesihatan Awam U.S mencadangkan supaya bahan kimia sodium fluoride dimasukkan ke dalam air paip sebagai satu tindakan untuk mencegah kerosakan gigi. Macam-macam teori dikemukan untuk menyokong kebaikan fluorida sebagai bahan yang membantu mengurangkan penyakit gigi. Tetapi Dr. Waldbott juga mengemukakan pendapat bahawa fluorida boleh menyebabkan gigi menjadi merah (mottled) yang dinamakan dental fluorosis jika kadar kandungan fluorida yang dimakan menjadi tinggi.

FluorideWaterMain600_Full 
Kajian juga menunjukkan fluorida juga bukan merupakan satu bahan pemakanan (nutrient) malah ia adalah bahan toksik yang boleh merosakkan gigi dan fungsi-fungsi tertentu di dalam badan.

Kajian juga mengatakan fluorida bukan bahan bagi kesihatan yang diperlukan manusia. Dalam buku ‘Your Water & Your Health’, Dr Allan Banik (1990) memetik makalah daripada ‘The Milwankee Journal’, Selasa 8 Jun 1971 yang menyatakan:

Jangan memikir bahawa masalah penyakit anda itu anggapan sahaja. Ramai yang diberitahu oleh doktor-doktor mereka bahawa penyakit mereka adalah disebabkan urat saraf. Yang sebenarnya bahan kimia Fluorida boleh menyebabkan penyakit urat saraf dan yang lain seperti lesu, rasa sengal-sengal, penyakit buah pinggang, sembelit, muntah kerana lendir, pening, penyakit gusi, gelisah, keguguran rambut, penyakit kulit, penyakit perut, ulser mulut dan gangguan kebolehan melihat. Jika tanda-tanda penyakit itu hilang, anda boleh percaya bahan fluorida dalam air (dan bahan-bahan lain termasuk ubat gigi)lah yang menyebabkan masalah anda. Jenis air yang selamat ialah air suling.
Kajian juga telah dibuat oleh Dr. John Yiamouyiannis dari International Institue of Dental Research USA yang memeriksa seramai 40,000 orang kanak-kanak daripada 84 tempat di Amerika Syarikat. Beliau membuat kesimpulan seperti berikut: “tidak ada perbezaan yang signifikan (significant) dari segi kadar kerosakan gigi dikalangan kanak-kanak yang datang dari daerah yang dimasukkan fluorida di dalam airnya dengan kanak-kanak yang datang dari daerah yang tidak dimasukkan fluorida di dalam air mereka”.

Edward Griffin, dalam bukunya ‘World Without Cancer’, negara Jerman Barat mengharamkan pengfluoridaan airnya pada 4 Januari 1971, Sweden pada 18 November 1971, Mahkamah tinggi Netherland mengishtiharkan pengfluoridaan haram pada 22 Jun 1973.

“Ada yang tidak kena, kerana sementara agensi ‘Food & Drug Administration (FDA) berperang menentang pemakanan vitamin, laetrile dan kulit aprikot, mereka mengesahkan pengfluoridaan dalam air yang kita minum!”-Griffin.
minum-air-putih

Jom kita lihat apa yang dikatakan oleh sainstis ini:
1. Paavo Airola (1992) dalam bukunya “Every Woman Book”.
“fluoridation of public water supplies will one day be looked upon not only as quasi-scientific nonsense, but a flagarant crime against humanity”.
pengfluoridaan pembekalan air awam akan suatu hari nanti dipandang sebagai bukan sahaja satu sains-samaran yang dongeng, tetapi satu jenayah yang nyata menentang manusia.
2. Dr Allen Banik (1981) dalam bukunya “The Choice Is Clear”
Pemfluoridaan pembekalan air awam adalah satu jenayah yang tidak bertoleransi, tidak saintifik dan satu peperangan kimia. Nasib baik, penyulingan air boleh mengeluarkan fluorida yang membawa maut ini.
ALUMINIUM & BAHAN SISA FLOURIDA
images 1
Tahukan anda bahawa flourida adalah salah satu jenis (hasil) buangan daripada Company of America (ALCOA). Pengflouridaan air telahpun disokong kuat oleh syarikat ini bagi menyelesaikan masalah bahan-bahan sisa daripada industri aluminium, pembersihan minyak dan kilang baja tiruan fosfat. Di samping itu, terdapat pula beberapa pendapat bahawa penggunaan bekas aluminium untuk memasak boleh membahayakan kesihatan.

Apa kata Cyril Scott dalam bukunya ‘Health, Diet and Common Sense’:
Aluminium dalam bekas masak boleh bertindak balas dengan asid organik khasnya apabila garam (sodium Klorida) digunakan dalam masakan. Penyakit perut boleh terjadi akibat bekas Alumium.
Mark Bricklin dalam bukunya ‘Natural Healing’:
Paras aluminium dalam darah naik dua kali ganda jika anda makan ‘antacid’ mengandungi aluminium. Aluminium tersebut tersimpan dengan sendirinya di dalam organ termasuk otak, yang boleh menyebabkan kelemahan pemikiran. Beberapa ahli sains percaya bahawa aluminium dengan kuantiti yang tinggi dalam sel otak adalah penyebabkan ‘senility’ (lemah minda). Rujuk Gastroenterology 1979
Tengok gambar ini, mereka (ALCOA) ialah dalang menjual sodium flourida ini.
iklan
  saksikan video ini.



Juga..

"Do you realize that fluoridation is the most monstrously conceived and dangerous Communist plot we have ever had to face?'"
"I can no longer sit back and allow Communist infiltration, Communist indoctrination, Communist subversion and the international Communist conspiracy to sap and impurify all of our precious bodily fluids."
Ditulis Oleh: Abu Hannan Mohammad Sufian Bin Talib
B. Sc In Islamic Jurisprudence & Its Foundations
1 Safar 1431 | 16 Jan 2010

bersambung Part 2…

26 Komen:

salam,..maaf,..sekadar ingin bertanyakan hal episod lepas.
ana br melihat gambar perempuan rahib tu dan simbol2 freemanson dlm blog ini..
mmg terlalu banyak kebetulan yg org biasa kurang fikirkan..lantas ana mahu bertanya.
mengenai pemakaian tudung trend zaman sekarang..yg jenis sarung terus tu..erm..mcm tudung yg rahib perempuan tu pakai..mcm mane ye pandangan anda?

Terima kasih atas soalan tersebut, saya cadangkn utk anda boleh mendasari isu ini.. Islam sememangnya mewajibkan wanita Muslim menutup aurat dan sebhgian dari aurat wanita juga adalah menutup kepala.. Kebenarn ini bleh dilihat apabila rahib wanita kristian juga turt memkai penutup kepala.

Dlm isu ini, tidak ada kaitan tudung sarung terus dan costum rahib. mereka mempunyai costum2 yg lain dari yg lain... Harap kita boleh memahaminya. blog ini bermanfaat utk anda:
http://mistisfile.blogspot.com

aah betul tu..kalo camtu tak payah gosok gigi la..berkumur je cukup..tak gitu??

menarik artikel dan pendedahannya...

guna la ubat gigi tanpa florida..contohnya ubat gigi mukmin..

salam ikhwan...
yahudi memang licik...
mereka menghantar sihir melalui makanan...
so...
jangan kita tidak tahu tentang ini...
kerana itulah terhasilnya anak-anak yang degil...
yang susah nak menurut kata...
dll...
semuanya berpunca dari makanan...
"Hati yang bersih ditempa dari MAKANAN yang bersih"
ampun maaf zahir batin...

...cepak87...

Terima kasih atas respon anda. Sebarkan juga pada yang lain...

assalamualaikum.
saudara, saya mendapat link ini dari sebuah blog lain. kelihatannya blog ini amat menghina Islam.
sbg seorg yg kurang ilmunya, sy ingin minta saudara buka link ini dan lihat sendiri. sy tak sggup untuk membaca isinya yg terlalu menghina junjungan besar kita, Nabi Muhammad s.a.w dan paling teruk menghina agama kita. sy sekadar ingin berkongsi dan tidak berniat utk mencetuskan sbrg perbalahan. saudara sebagai yg lebih berilmu dari saya pasti mgerti maksud sy disini. waallahu'alam.

http://beritamuslim.wordpress.com/

salam, terima kasih, blog tersebut dari salah seorang individu yg tidak punya Akal dan agama dari Indonesia! Abaikan blog tersebut dan kita sebagai muslim tidak harus mengikut jejak yg sama seperti dia untuk memaki agama mereka. Dia seorang yg jahil mengenai Islam lantas ingin bercakap mengenai Islam..

salam...
memang btol ubat gigi yg berflorida tidak elok...
sekarang saya dah beralih ke ubat gigi tanpa fluorida..
mungkin ubat gigi yg berflorida jugalah yg menybbkan gigi saya tidak elok..iaitu berwarna kekuningan...
~ummi

sangat tepat.. florida bukan untuk nutrisi badan kerana ia merupakan satu racun pembunuh.....

Salam...
Kupasan yang menarik..
Saya rasa sudah tiba masanya kita kembali kepada sunnah dalam setiap kehidupan kita, dengan membetulkan semula cara hidup yang asas dalam hidup kita,termasuklah dalam hal menggunakan ubat gigi berflourida. Apa kata lepas ini kita umat Islam menggunakan kayu siwak yang ternyata digunakan oleh Rasulullah S.A.W..lagi selamat dan gunakan tanpa was-was..lagipun sangat murah dan insyaAllah khasiatnya usahlah diragukan...

Wallahu'allam

saya pun terfikir, bukan la jumud dan x nak berubah, tpi terfikir betapa relevannya sunnah nabi sampai hri ini pun msih boleh diraktikkn.. Sy juga bru membeli kayu sugi tu memandangkan ubat gigi mukmin yg sy bawa dari Malaysia telah habis. Ubat2 gigi di Jordan ni semuanya berflourida..

tntg AJL 2 sye sudh mklum...mmg bnyk persmaan,,,wlaupn sye xphm,,tp msh mngikuti tntg bnda sest ny...mcm go0thic lh ajrn ny...
tnda kiamat,,=))

salam tuan,

debat tentang floride ini memg telah berpuluh tahun. memg byk pro dan kontra. saya sendiri kalau nak ikutkan kurang percaya. anda semua boleh google sendir jika ingin tahu apa cerita tentang florida ni. saya bagi beberapa link utk yg berminat lebih lanjut. link ni ada cerita 2 pihak. kalau yg ada asas kimia mungkin senang paham.

http://www.medicalnewstoday.com/articles/154164.php

http://www.in.gov/isdh/18727.htm

http://www.fluoridedebate.com/question01.html

saya rasa terpulang kpd pengguna utk buat pilihan. ada ubat gigi tanpa florida jika anda mahu. kalau mahu air minum tanpa florida boleh saja minum air suling atau air RO.

untuk yg berminat utk mengetahui apakah bahan kimia yg berbahaya dlm air minuman boleh tengok dlm link ini. tapi anda perlu tahu menggunakan unit "ppm" atau mg/L utk faham tahap berbahaya tersebut. secara am air minuman di malaysia selamat.

http://www.epa.gov/safewater/contaminants/index.html#inorganic

terima kasih kerana berkongsi...

Kita boleh menggunakan ubat gigi CENKUDU yang dikeluarkan oleh syarikat bumiputera islam.. 100% menggunakan bahan Halal.. telah terbukti kehebatannya... selamat mencuba..

bro cam ne saya leh contct bro.... alamat e-mail......

inshallah dgn blog ini umat islam di mlaysia dpt membetulkan kesilapannya...amin!!

http://mistisfiles.blogspot.com

bacalah blog ini. banyak lagi boleh dikupas.

menarik.

well done.Pendedahan yang bagus tentang Illuminati ini.Saya harap ramai lagi pelajar timur tengah dapat memahami isu secret society ini dengan garis yang lebih tepat.Sebab tak ramai yang betul-betul dapat memahami isu ini.Ada jug ayng berpendapat ia hanya berligar tentang isu Islam dan Yahudi semata-mata.

bro saya ada cerita sal freemason kat malaysia ni.... cam ne leh contact bro.....

boleh tinggalkn emel anda disini..

Catat Ulasan

Pada pendapat anda?

Perjalanan

Tembusi Petra, Jordan Slideshow: BenTaleb’s trip was created by TripAdvisor. Create a free slideshow with music from your travel photos.
Sabda Baginda SAW ; "Ketahuilah ia (Dajjal) berada di laut Syam atau laut Yaman.. akan datang dari arah timur (lalu menunjukkan dengan tangan baginda).."[Riwayat Muslim]. Daripada Abi Bakr al-Siddiq r.a, sabda Baginda SAW, "Dajjal akan muncul ke bumi dari arah timur bernama KHURASAN." [Riwayat al-Tirmizi]. Daripada Anas bin Malik r.a, sabda Baginda SAW, "Dajjal akan keluar dari kota Yahudi ISFAHAN (Khurasan, IRAN) bersama 70,000 penduduk ISFAHAN". [Fath al-Rabbani Tartib Musnad Ahmad. Ibn Hajar berkata : "Sahih"]. Ibn Kathir berkata, Dajal pada mulanya akan muncul dari ISFAHAN dari sebuah kota Yahudi [al-Nihayah fi al-Fitan wa al-Malahim]. ISFAHAN adalah sebuah bandar terbesar YAHUDI di Iran dan pusat loji nuklear Iran pada masa kini.