JTR mengalu-alukan tuan puan untuk membaca tulisan dalam blog ini bagi manfaat tuan puan

Rabu, 23 Disember 2009

Symbol in Illuminati!

Posted by Abu Hannan On 6:03:00 PG 4 comments

Symbol of Illuminati

Pembaca budiman, bukalah mata kita! Ini bukan lagi khayalan dan omongan kosong. Sedarlah kita sebenarnya sedang dibunuh oleh tentera-tentera dajjal jahannam dari perkara yang kita tidak nampak.

Dapatkan soft copy buku di atas untuk mengetahui dengan lebih lanjut 'agama illuminati' yang sedang bekerja membunuh umat manusia sekarang.ehsan dari : FOM
Share/Bookmark


4 Komen:

Salam, terima kasih kerana beri info bermanfaat kepada pembaca...

Jauh dari Brunei.

illuminati..
dalam cerita angel n demon ada cerita pasal ni..sequel daripada the da vinci code.

Thank you, ade satu lagi cerita selain national treasure, devil advocates... erm, cerita harry potter pun same gak ade unsur2 freemason illuminati..

assalamualaikum...tahniah saya ucapkan pada anda atas usaha2 ini untuk menyedarkan bangsa kita dari penjajahan dajjal ini.saya pun telah mengikuti perkembangan muslihat badan rahsia ini..memang memeranjatkan.sungguh halus.cube saudara kaji pula binaan seperti SUNWAY pyramid dan siapa IOI.

terima kasih.teruskan perjuangan.

Catat Ulasan

Pada pendapat anda?

Perjalanan

Tembusi Petra, Jordan Slideshow: BenTaleb’s trip was created by TripAdvisor. Create a free slideshow with music from your travel photos.
Sabda Baginda SAW ; "Ketahuilah ia (Dajjal) berada di laut Syam atau laut Yaman.. akan datang dari arah timur (lalu menunjukkan dengan tangan baginda).."[Riwayat Muslim]. Daripada Abi Bakr al-Siddiq r.a, sabda Baginda SAW, "Dajjal akan muncul ke bumi dari arah timur bernama KHURASAN." [Riwayat al-Tirmizi]. Daripada Anas bin Malik r.a, sabda Baginda SAW, "Dajjal akan keluar dari kota Yahudi ISFAHAN (Khurasan, IRAN) bersama 70,000 penduduk ISFAHAN". [Fath al-Rabbani Tartib Musnad Ahmad. Ibn Hajar berkata : "Sahih"]. Ibn Kathir berkata, Dajal pada mulanya akan muncul dari ISFAHAN dari sebuah kota Yahudi [al-Nihayah fi al-Fitan wa al-Malahim]. ISFAHAN adalah sebuah bandar terbesar YAHUDI di Iran dan pusat loji nuklear Iran pada masa kini.