JTR menyeru pemuda-pemuda agar percepatkan mendaftar sebagai pemilih, jangan sia-siakan masa hadapan negara kita

Jumaat, 4 November 2011

Membongkar Siapa Di Sebalik Penganjuran Seksualiti Merdeka!

Posted by Abu Hannan On 6:16:00 PTG 1 comment


Hari ini, logo di atas kita jumpa di mana-mana sahaja di laman sesawang, ramai yang membantah, ramai juga yang turut bersuara positif dengan menyokong festival Seksual Merdeka 2011 ini diadakan. Antara yang sangat pelik, Sister In Islam bertindak sebagai penyokong kepada penganjuran ini. Layakkah kalian meletakkan Islam dalam nama organisasi anda? 

Bagi krew Jejaki Tinggalan Rasul, kami mengutuk sekeras-kerasnya kempen ini di atas nama agama. JTR sangat yakin bahawa ini adalah salah satu proses atas nama demokrasi untuk meletakkan kebebasan manusia tanpa berpegang di atas prinsip-prinsip agama, ketamadunan dan ketatasusilaan.

Ini juga merupakan salah satu dari idea-idea penting puak-puak the secret society yang sedang berjalan menuju The New World Order dengan cara mengangkat sepanduk Human Right.

Dr. Sulaiman Noordin ada kisah disebalik penganjuran Seksualiti Meredeka 2011 yang akan dirasmikan oleh Dato Ambiga Sreenevasan.






Penyampai: PROF MADYA DR SULAIMAN NOORDIN
Tarikh: 03/11/2011 - Khamis
Lokasi: Kajang

1 Komen:

saya telah berdebat dengan salah seorang penyokong penganjuran pesta seks ni.. dan insyaallah akan saya masukkan dialog tersebut ke dalam blog saya.. mereka sebenarnya sudah jauh dari pegangan agama malah kadang kala telah meletakkan teknologi sebagai tuhan dalam menentukan segala-galanya..

Catat Ulasan

Pada pendapat anda?

Perjalanan

Tembusi Petra, Jordan Slideshow: BenTaleb’s trip was created by TripAdvisor. Create a free slideshow with music from your travel photos.
Sabda Baginda SAW ; "Ketahuilah ia (Dajjal) berada di laut Syam atau laut Yaman.. akan datang dari arah timur (lalu menunjukkan dengan tangan baginda).."[Riwayat Muslim]. Daripada Abi Bakr al-Siddiq r.a, sabda Baginda SAW, "Dajjal akan muncul ke bumi dari arah timur bernama KHURASAN." [Riwayat al-Tirmizi]. Daripada Anas bin Malik r.a, sabda Baginda SAW, "Dajjal akan keluar dari kota Yahudi ISFAHAN (Khurasan, IRAN) bersama 70,000 penduduk ISFAHAN". [Fath al-Rabbani Tartib Musnad Ahmad. Ibn Hajar berkata : "Sahih"]. Ibn Kathir berkata, Dajal pada mulanya akan muncul dari ISFAHAN dari sebuah kota Yahudi [al-Nihayah fi al-Fitan wa al-Malahim]. ISFAHAN adalah sebuah bandar terbesar YAHUDI di Iran dan pusat loji nuklear Iran pada masa kini.