JTR mengalu-alukan tuan puan untuk membaca tulisan dalam blog ini bagi manfaat tuan puan

Selasa, 12 Januari 2010

Freemasonry!

Posted by Abu Hannan On 4:27:00 PG 224 comments



Ada apa pada AJL 24?

Minggu lepas, blog Jejaki Tinggalan Rasul (JTR) mengajak anda memerhati dalam Negara kita sendiri apa yang telah dilakukan oleh si Antichrist berkaitan dengan senibina KLCC. Terdapat pelbagai clue-clue menarik yang sangat memeranjatkan bagi mereka yang asing dalam dunia penuh penipuan ini. Kali ini saya pula ingin mengajak anda, selepas anda gembira dan puas menonton Anugerah Juara Lagu ke 24, mengenai apa yang ada pada malam AJL 24 dengan tema Origami tersebut?
Saya tidak mahu berkata mengenai dosa atau tidak diadakan program seperti itu kerana saya tahu anda lebih arif mengenainya. Apa yang membuatkan jari jemari saya menekan papan kekunci di laptop ini adalah untuk memberitahu dan berkongsi dengan anda illuminati sial ini memang sudah lama wujud di tanah air kita. Cuma sejak-sejak kebelakangan ini, mereka seolah sengaja menampakkan wajah mereka yang ditutupi ‘kain hitam’ itu.

Cadangan: Adalah lebih baik kalau anda boleh tonton kembali AJL 24 di website www.tv3.com.my selepas anda baca apa yang saya dapati dari siaran tv tersebut.

1) Pertama sekali, sila perhatikan gambar dibawah ini;
piramid

Apa persamaan dengan scene yang disnapshot ini?
Adakah ini satu kebetulan?

2) Yang kedua, anda juga mungkin dapat lihat apa persamaan penari-penari ini dengan salah satu dari kerabat-kerabat firaun yang dipercayai oleh mereka mempunyai suatu yang berkuasa? 


Mungkin anda tidak hairan kerana sudah terlalu banyak kostum ala-ala bangsawan firaun selalu dipakai dalam acara-acara sebegini. Tapi, mengapa ingin dipertontonkan sangat si firaun yang telah dilaknat ini? Untuk mengetahui jawapannya, anda perlu buka fikiran anda dan fikirkan tentangnya…


3) Yang ketiga, Alyah yang merupakan finalis AJL 24 mengenakan gaun merah ala-ala lady in red
 

Ingatkah anda lady in red? Mungkin ada diantara kita yang kurang tahu. Jom kita saksikan video ini. 

youtube (The Arrivals. ap 13)
Jadi apa yang dipakai oleh Alyah? Mungkin ada di antara kita kurang senang dengan persamaan ini, terpulang kepada anda. Bagi saya ini merupakan satu rancangan tertutup dan saya juga percaya yang di atas pentas itu juga tidak tahu menahu mengenai semua ini. Kebetulan? saya kata tidak.

Jom kita lihat apa yang seterusnya. Anda mungkin ada yang sudah tahu mengenai the Master Carpet, turut dikenali sebagai Checkered Floor, tetapi bagi yang belum tahu, sila ambil tahu. Ini adalah gambaran jelas mengenainya.

Adakah ia juga ada di AJL 24? Ya, memang ada.
 
 
di tali gitar
 


 ketika persembahan Jeffry din
Kenapa dihamparkan juga? Ini juga terdapat di tali pengikat gitar yang dipakai oleh Bunkface  dan beberapa orang guitarist  yang lain. Cuba lihat gambar di atas.

Dan apa pula ini?

Apa persamaannya?

Ini adalah merupakan logo salah sebuah kumpulan nyanyian di Malaysia. Anda dan saya mungkin sudah sebati dengan nama Search. Terlalu ketara persamaannya. Saya tidak perlu menulis panjang kerana anda telah berfikir dan terfikir apa yang saya akan tulis. 

Pembaca sekelian, selalu dikatakan, ini hanya merupakan satu kebetulan sahaja. Tapi benarkah ia sebagai satu kebetulan? Kalau anda teruskan pandangan anda seperti itu, anda mungkin salah seorang mangsa makhluk perosak yahudi. Saya percaya bahawa apa-apa yang terjadi hari ini, bukan lagi kebetulan bahkan ia diatur sebaik mungkin. Untuk apa? bagi memperlihatkan kepada anda bahawa ia suatu kebetulan. Bebaskan minda anda...


*penambahan: 


Lihat ditangga turun naik di atas pentas ini. Terdapat susunan cahaya berbentuk piramid. Lihat snapshot di bawah.
 
Sekadar penambahan. Terima Kasih.

Ditulis oleh: Abu Hannan Mohammad Sufian Bin Talib
B.Sc in Islamic Jurisprudence & Its Foundations
Al al-Bayt University, Jordan.
25 Muharram 1431 | 11 Januari 2010

Share/Bookmark

224 Komen:

«Lebih lama   ‹Lebih lama   201 – 224 daripada 224   Terbaru›   Baru»

terima kasih keatas perkongsian saudara mengenai bukti-bukti yang berkemungkinan diplot untuk menyamai pergerakan freemasonry. Memang, imej-imej yang dipaparkan ada kemungkinan sama tetapi adakah ini disengajakan? Sekiranya ya, maka saudaralah yang terbaik kerana mengetahui perkara-perkara sebegini.

Persoalan utaam saya,
kenapa para siswazah seperti saudara ini, yang mempunyai kurniaan intelek tinggi, mampu merungkai mesej-mesej tersirat yang berlaku disekeliling, sama ada disengajakan atau tidak tetapi tidak mampu mengatasi masalah yang jelas ketara berlaku, terutamanya di kalangan umat Islam sendiri, yang mana terang-terang menentang ajaran suci Islam sendiri. Kenapa tidak, kes-kes seperti membuang bayi, sex sebelum kahwin, dadah dan sebagainya, tidak pula dirungkai lebih dalam?

JANGAN DIPERCETEKKAN LAGI AKAL ANDA.APA YANG ANDA PERSOALKAN DISINI,DADAH,SEKS BEBAS ETC...SIAPA YANG PERKENALKAN??? APAKAH ANDA TAHU BAHAWA SEJAK 300 TAHUN YANG LALU,FREEMANSON & ILLUMINATI TELAH MERANGKA 7 SISTEM UNTUK MENJAHANAMKAN/MENJATUHKAN SISTEM PEMERINTAHAN KHALIFAH ISLAM???

PERSOALAN YANG SEPATUTNYA ANDA FIKIR ADALAH MENGAPA IMAN KITA MENJADI LEMAH??? INI KERANA TELAH BANYAK TERMAKAN DAKYAH MEREKA SEJAK SEBELUM MERDEKA TANPA KITA SEDARI. PULAU PINANG SIAPA YANG BENARKAN PRANCIS LIGHT BUKA??? LODGE2 FREEMANSON,SIAPA YANG BERIKAN CF DAN KEBENARAN UNTUK DIBINA DI PULAU PINANG,PERAK ETC...? SIAPA PULA YANG BENARKAN BANK MILIK PENYUMBANG UTAMA DANA KEPADA ILLUMINATI BERTAPAK DI MALAYSIA?? SEDANGKAN DALAM PASPORT ANTARABANGSA PENDUDUK MALAYSIA TERTERA NIL PADA NEGARA ISRAEL.MENGAPA KITA DIHARAMKAN KESANA SEDANGKAN MEREKA BUAT NEGARA MALAYSIA SPT MILIK BAPAK MEREKA.SIAPA YANG BENARKAN HAL NI BERLAKU????

SIMPAN SEMUA PERSOALAN "CETEK" ANDA TENTANG SEKS BEBAS,MENCURI ETC...INI KERANA IANYA BERLAKU DISEBABKAN LEMAHNYA IMAN KITA.APA PUNCA LEMAHNYA IMAN KITA? SEBAB KITA XSEMBAHYANG 5 WAKTU? APA YG MENYEBABKAN KITA XSEMBAHYANG? PASTI ADA SESUATU YANG MELALAIKAN KITA. MENONTON AF CONTOHNYA. SIAPA YANG PERKENALKAN SEMUA TU??? MEREKA XMAMPU BERPERANG DENGAN KEKUATAN BANGSA NUSANTARA MEREKA GUNAKAN CARA DALAM.MAKAN RIBA CONTOHNYA...MAKANAN YANG BELUM TENTU HALAL HARAMNYA WALAUPUN TERTERA LOGO HALAL SEDANGKAN PENGELUARNYA ADALAH SYARIKAT MILIK ISRAEL....ITU YANG HARUS DIPERSOALKNA SEBENARNYA....

for those yg interested pasal isu ni..
korg patut dengar ceramah drpd sheikh imran nazar hosein(search la nama ulamak ni dlm google)...

sheikh imran ni sgt aktif skrg ni mnyampaikn ilmu mengenai akhir zaman ni...setiap penjelasn beliau disrtakan dgn hadis dan juga al-quran...meaning pandangan beliau bukanlah berasaskan logik akal manusia semata-mata...

aku tertgk video cerama sheikh imran ni pun secare tak sengaje dlm external kwn aku then mmg aku tertarik la ngan ceramah beliau..

series the arrivals ni pun ada sertakan sekali pandangan sheikh imran ni and after aku tgk video ceramah sheikh imran ni next dgn tgk series the arrivals....mmg bg aku saling berkait rapat la ngan agenda freemasons and tanda2 ketibaan dajjal

seriously aku mulanye tak ambik port pun isu freemason/illuminati nih sbb bg aku dulu...takat guna simbol2 ngan lambang2 tertentu...takkan la boleh pengaruh kita join menyembah syaitan kan...

tp tu la...we should be aware gak isu ni sbg pedoman bg kita utk meneruskn kehidupan and supaya iman kita dpt lebih diperkukuh insyAllah...

inilah manusia zaman sekarang tak pikir akhirat.... for the tanpa nama above me - yes i noe that free mason or wateva is a bullshit... ak pon suke hiburan... siti ke bunkface ke.. but i think that u nid more reaserch.. we are not liberal.... and for my research, sume sejarah2 dunia nie adalah konspirasi barat semata2... tulis sejarah pasal islam or wat?? sejarah dunia pon kite ditipu hidup2.. zaman paleolitik?? doesnt make sense la... tkkan nabi adam kite duduk dalam gua, makan, tidur, tak pkai bju?? cmnie ke islam? gi bli buku2 islamic skit.. bnyak bnye jgn pkai sondol je tak pkai helmet.. ckp biar ad ilmu skit kat dada tuh..!!

Assalamualaikum...apa yang saya nampak memandangkan saya minat kpop;
kalau beberapa tahun dahulu, illuminti ni exposed lam industry barat~ US, Britain, kemudian dalam Koreanpop pun ada gak secara terangan illuminati ni didedahkan melalui music video, sekarang ni menular kat Malaysia.
Saya tak faham dan keliru, mengapa secret society ni sekarang ni sengaja ditunjukkan secara terangan, apa motif diorang? Adakah ini bermakna diorang nak tunjuk bahwa dajjal semakin hampir? apa yang saya lihat, lagi ramai yang tak percaya menda ni smua ada relation ngan illuminati.
Saya ad pengalaman minat kpop yg membuatkan saya hampir tidak ambil pedulli bahawa mende ni ad kaitan ngan illuminati, sebabnya, saya sukakan diorang. Peminat yang lain pun memberikan kutukan apabila mengatakan sedemikian tentang idola mereka. Itulah yang merisaukan saya..

Nauzubillah, harap, kita tak terpedaya ngan muslihat diorang.

alhamdulillah... semoga akan berterusan hidayah yg diberikan oleh ALLAH s.w.t kepada seluruh umat manusia bagi menegakkan yg Hak dan menghapuskan kebatilan..wallahhuallam..

momomalaya dan tanpa nama terlalu BODOH...masih trtido lagi kah anda?...

saya sangat2 bersetuju dengan artikel ni.. wahai kwn2 sekalian.. kan nabi dah penah pesan.. syaitan, xkire la syaitan betul atau syaitan bertopeng manusia..yg penting nabi cakap syaitan.. nabi dah ckp, syaitan tu telah berputus asa dengan perkara2 besar(mengajak kepada yg mungkar atau penipuan yg bersifat besar)lepas tu nabi menyambung, oleh itu berhati2 lah dengan perkara2 kecil(kemungkaran atau penipuan kecil yang dipandang remeh oleh kita).. sebenarnye hal si jadah freemason tu dah lame..tapi kita pandang remeh,sampaikan diorang secara terang terangan letak atau papar lambang diorg pun,ade sesetengah orang ckp, "ini kebetulan" kawan2 sekalian..kalau rajin,bacalah artikel di portal DINAR EMAS.. dalam tu ade diolog antara pelajar dengan salah satu jawatankuasa gereja.. nak tau diorang ckp ape tentang islam sekarang.. ni ayat diorng.. "BODOHNYA ORANG ISLAM" korang yg mengaku islam ni xterasa ape2 ke?? itupun korang masih lagi ckp itu ini kebetulan.. kawan2..kita dah berada di akhir zaman.. bangun2 la tido tu sikit..jgn terlalu asik dengan dunia je.. ini bukan nak nak cerita dakwah atau ape.. tapi kite sume ni akan pergi tempat yg sama.. mula2 kubur pastu alam masyar dan seterusnya.. salah ke kalau kite masing2 saling ingat mengingatkan. jangan jadi spt syaitan yg sombong.. bahkan sombong tu selendang Allah.. kite xleh pakai sifat tu.. sebenarnye sy heran kat orang yg xboleh ditegur.. mcm hati terlalu sempit.. mudah mudahhan Allah pelihara hati saya dan kawan2 saya disini.. insyaAllah.. innalillahhiwainnalillahhirojiun.. tiada upaya atau kuasa melainkan dengan kehendak Allah taala.. wasalam..

saya sangat2 bersetuju dengan artikel ni.. wahai kwn2 sekalian.. kan nabi dah penah pesan.. syaitan, xkire la syaitan betul atau syaitan bertopeng manusia..yg penting nabi cakap syaitan.. nabi dah ckp, syaitan tu telah berputus asa dengan perkara2 besar(mengajak kepada yg mungkar atau penipuan yg bersifat besar)lepas tu nabi menyambung, oleh itu berhati2 lah dengan perkara2 kecil(kemungkaran atau penipuan kecil yang dipandang remeh oleh kita).. sebenarnye hal si jadah freemason tu dah lame..tapi kita pandang remeh,sampaikan diorang secara terang terangan letak atau papar lambang diorg pun,ade sesetengah orang ckp, "ini kebetulan" kawan2 sekalian..kalau rajin,bacalah artikel di portal DINAR EMAS.. dalam tu ade diolog antara pelajar dengan salah satu jawatankuasa gereja.. nak tau diorang ckp ape tentang islam sekarang.. ni ayat diorng.. "BODOHNYA ORANG ISLAM" korang yg mengaku islam ni xterasa ape2 ke?? itupun korang masih lagi ckp itu ini kebetulan.. kawan2..kita dah berada di akhir zaman.. bangun2 la tido tu sikit..jgn terlalu asik dengan dunia je.. ini bukan nak nak cerita dakwah atau ape.. tapi kite sume ni akan pergi tempat yg sama.. mula2 kubur pastu alam masyar dan seterusnya.. salah ke kalau kite masing2 saling ingat mengingatkan. jangan jadi spt syaitan yg sombong.. bahkan sombong tu selendang Allah.. kite xleh pakai sifat tu.. sebenarnye sy heran kat orang yg xboleh ditegur.. mcm hati terlalu sempit.. mudah mudahhan Allah pelihara hati saya dan kawan2 saya disini.. insyaAllah.. innalillahhiwainnalillahhirojiun.. tiada upaya atau kuasa melainkan dengan kehendak Allah taala.. wasalam..

saya sangat2 bersetuju dengan artikel ni.. wahai kwn2 sekalian.. kan nabi dah penah pesan.. syaitan, xkire la syaitan betul atau syaitan bertopeng manusia..yg penting nabi cakap syaitan.. nabi dah ckp, syaitan tu telah berputus asa dengan perkara2 besar(mengajak kepada yg mungkar atau penipuan yg bersifat besar)lepas tu nabi menyambung, oleh itu berhati2 lah dengan perkara2 kecil(kemungkaran atau penipuan kecil yang dipandang remeh oleh kita).. sebenarnye hal si jadah freemason tu dah lame..tapi kita pandang remeh,sampaikan diorang secara terang terangan letak atau papar lambang diorg pun,ade sesetengah orang ckp, "ini kebetulan" kawan2 sekalian..kalau rajin,bacalah artikel di portal DINAR EMAS.. dalam tu ade diolog antara pelajar dengan salah satu jawatankuasa gereja.. nak tau diorang ckp ape tentang islam sekarang.. ni ayat diorng.. "BODOHNYA ORANG ISLAM" korang yg mengaku islam ni xterasa ape2 ke?? itupun korang masih lagi ckp itu ini kebetulan.. kawan2..kita dah berada di akhir zaman.. bangun2 la tido tu sikit..jgn terlalu asik dengan dunia je.. ini bukan nak nak cerita dakwah atau ape.. tapi kite sume ni akan pergi tempat yg sama.. mula2 kubur pastu alam masyar dan seterusnya.. salah ke kalau kite masing2 saling ingat mengingatkan. jangan jadi spt syaitan yg sombong.. bahkan sombong tu selendang Allah.. kite xleh pakai sifat tu.. sebenarnye sy heran kat orang yg xboleh ditegur.. mcm hati terlalu sempit.. mudah mudahhan Allah pelihara hati saya dan kawan2 saya disini.. insyaAllah.. innalillahhiwainnalillahhirojiun.. tiada upaya atau kuasa melainkan dengan kehendak Allah taala.. wasalam..

Aku sebagai peminat seni cuba menafikan bahawa ini adalah unsur2 freemason yg diterapkan melalui hiburan tanah air yg rata2 dikelolai oleh ramai belia2 Islam yg terlibat scr langsung mahupn tidak di dalam pembikinan pentas, lightning, koleografi, design dsb. mgkin ianya scr kebetulan pd bhgn2 ttu tetapi aku yakin mgkin diantara yg disangka kebetulan itu, pasti ada yg betul2. namun selepas menganalisa satu persatu, aku yakin wujud golongan2 ttu yg memahami freemason dan menerapkannya di dalam hiburan kita secara halus. belia2 Islam yg terlibat dalam aktiviti ini pn rata2 nya yg tidak ambil kisah, "janji buat kje aku dah". tidak mustahil perkara ini berlaku tanpa mereka sedari. yg sedar adalah mereka2 yg bnyk membaca dan sensitif dgn tipu daya freemason. apa yg anda cuba sampaikan telah membuka minda kami dan kita harap org2 seni dlm penyiaran turut membaca artikel ini supaya lebih peka selepas ini.

kalau otak dah sembab sgt dgn ilmu iluminati hoho ni mcm ni la jadinya. pasal isu pegang2 peluk2 laki perempuan xnak lak buat ulasan padahal terang-terang dah haram. benda yang xbrapa jelas mcm ni nak dikecohkan. malu la, Islam ni yang nak runtuhkan umat Islam tu sendiri bukannya yahudi ke freemason ke. sedih la aku tengok semua percaya bulat2 macam budak sembab otak, kalau boleh bagi penampar sekor2 mmg dah buat dah bagi nasihat bukan jalan pun siyes..

syabas kepada saudara abu hannan.
diharapkan usaha2 murni anda ini dapat diteruskan.
insyaallah.....
allah maha kuasa lagi maha bijaksana.

Tak der seorg nabi dan rasul pun yg diutus yg tidak mengingatkan umat baginda semua tentang fitnah dajal..dan fitnah dajal ini tersgt la besar,amalkanlah 10 ayat terawal surah alkahfi,nk lg bagus,hafal semua..kerana sabda baginda saw barang siapa yg menghafal 10 ayat terawal surah alkahfi,akan terselamat dari fitnah dajal..saya boleh cadangkan saudara saudari seagama baca buku 2012,karangan muhamad alexender ,sebuah pengkaji tentang huru hara akhir zaman,dan buku dajal muncul disegitiga ,almahdi diambang kemunculan,karangan muhamad isa dawud..bolehdikatakan terperinci....medan dakwah ni luas,bukan kata dgn ikut jemaah je bru berdakwah,mana2 tempat pun boleh..faham surah al asr..demi masa sesunguhnya manusia berada dalam kerugian,kecuali org yg beriman dan beramal soleh,dan mereka berpesan pesan dengan kebenaran serta berpesan pesan dgn sabar...berpesan tu dalm ertikata lain berdakwah..itu lemahnya kita..bila hal agama,kena dalm masjid ja,..satu fahaman yg salah...nk berdakwah kena ikut jemaah ja..sedangkan medan dakwah itu terlalu luas..berbagai cara kita boleh buat...bangkit la semua..persiapkan lah diri..sesungguh zaman yg akhir sudah hampir ke penghujungnya..waallahualam

Assalamualaikum,,sy yakin ajl ad kaitan dgn freemason,,pada ajl 1990 boleh lihat dgn jelas unsur freemason,,sekian

Freemason n Illuminati boleh bikin NWO utk tawan pemikiran dunia, apa lah sangat kalau mereka nk handle event2 kecil mcm AJL tu..celah gigi depa je..
For those yg berjaya buka minda, aku ucapkn congrats guys.
For those yg masih lena dibuai mimpi, please wake up and look around u.
Ambil tahu. Jangan buat2 tak tahu atau bahasa kasarnya sombong bodoh.
Sekian.

Assalammualaikum. Terima kasih atas perkongsian di blog saudara. Saya memang tengah membuat kajian mengenai group "F" ini. Saya membaca artikel saudara serta komen-komen dari pembaca.

sesiapa yang menonton HALAQAH tajuk yang menyentuh bab- bab kedatangan Dajjal dan kumpulan freemanson...banyak kupasan-kupasan di bincangkan. Saudara dan saudari boleh rujuk di youtube.

Apa yang saya nak tekankan di sini... permainan yahudi dan pengikut dajjal sudah kita nampak sedikit demi sedikit. Apa yang perlu kita persiapkan diri ialah jangan tinggal apa yang Allah suruh iaitu solat. Cari lah masa untuk membaca Al-quran. Walaupun sehelai muka surat untuk sehari. Sekarang ini, yang mengukur diri kita ialah keimanan kita. Solat jangan tinggal.Jangan lupa, setiap kali abis solat...berdoa untuk diri dan ahli keluarga serta saudara seagama dilindungi dari Fitnah Dajjal. Apa yang saya nak beritahu. Dalam salah satu kartun Disney pun sudah memberitahu yang 'mereka' (pengikut dajjal) menggunakan teknologi untuk mengawal minda kita. Terpulang kepada pembaca untuk menilai perkara tersebut. Setiap orang ada pendapat masing-masing.Bukan saya menghalang sesiapa untuk menonton cerita barat dan mendengar lagu-lagu barat...tetapi sambil menonton...berfikir dan apabila mendengar...faham maksud lirik lagu. Kadang kala tanpa kita sedari kita dimanipulasi oleh geng'F' ini.

sekian. Terima kasih membaca apa yang ditulis.

reetings dari tatanan besar iluminasi ke negara bersatu dan di seluruh dunia, ini adalah kesempatan terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminate di mana Anda dapat memulihkan mimpi Anda yang hilang, dan juga di mana Anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar jumlah 550.000 USD untuk menyambut semua anggota baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga ke rumah pilihan dan lokasi mereka dengan investasi, bersama dengan kesempatan ini dalam hidup bagi mereka untuk menjadi terkenal.

MANFAAT YANG DIBERIKAN UNTUK ANGGOTA BARU YANG BERGABUNG DENGAN ILUSTRASI.
1. Hadiah uang tunai sebesar USD $ 550.000 USD.
2. CAR Sleek Dream baru senilai USD $ 150.000 USD
3. Rumah impian dibeli di negara pilihan Anda.
Sebulan janji dengan 5 terbaik di dunia.
Para pemimpin dan 5 selebriti paling penting di dunia. Jika Anda tertarik, silakan hubungi alamat email sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com



CATATAN; persaudaraan Illuminati ini di mana Anda dapat bergabung dari mana saja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Serikat, Malaysia,
Dubai, Kuwait, Inggris, Austria, Jerman, Eropa. Asia, Australia, dll.,


CANDI Salam MENYERAHKAN AMERIKA SERIKAT

Salam dari grand ORDER ILLUMINATI di Amerika Serikat dan di seluruh dunia, ini adalah kesempatan terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminate di mana Anda dapat memulihkan impian Anda yang hilang dan di mana Anda juga dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan. tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga menyumbangkan $ 700.000 untuk menyambut semua anggota baru yang bergabung dalam persekutuan ini, serta rumah pilihan mereka dan tempat tinggal mereka dengan investasi, serta kesempatan unik dalam hidup karena mereka terkenal.
MANFAAT YANG DIBERIKAN UNTUK ANGGOTA BARU YANG BERGABUNG DENGAN ILUSTRASI.
1. Hadiah uang tunai sebesar USD 700.000 USD.
2. MOBIL Sleek Dream baru senilai USD 150.000 USD
3. Rumah impian dibeli di negara pilihan Anda
4. Paspor diplomatik untuk bepergian ke negara pilihan Anda dan banyak lainnya
5. Pembayaran bulanan $ 1.970.000 ke rekening bank Anda setiap bulan sebagai anggota
CATATAN; Anda dapat bergabung dengan Illuminati Brotherhood dari mana saja di dunia. India, Turki, Afrika, Amerika Serikat, Malaysia, Dubai, Kuwait, Inggris, Austria, Jerman, Eropa. Asia, Australia, dll.
CATATAN: jika Anda tertarik, silakan hubungi kami melalui email kami: illuminatitemple91212@gmail.com
Salam CANDI ILLUMINATI USA

Halo tuan
      Jika Anda tertarik untuk bergabung dengan Great Illuminati Society
untuk Kekayaan, Kekayaan, Ketenaran dan Kekuasaan, mohon isi
informasi di bawah ini
Nama lengkap Anda..........
Negaramu..........
Negara asal Anda ..........
Tanggal lahirmu..........
Seks Anda ..........
Alamat Anda..........
Nomor Ponsel Anda ..........
Kartu Identitas Pribadi Anda .....
Pekerjaan Anda..............................
Penghasilan bulanan Anda ..................................
Dan Mengapa Anda Ingin Bergabung dengan Masyarakat Besar kami .....................................
ILLUMINATI KITA SELAMANYA ...

Salam dari ORDER BESAR ILLUMINATI kepada negara kesatuan dan seluruh dunia, ini adalah kesempatan terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana Anda dapat memulihkan mimpi Anda yang hilang, dan juga di mana Anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar jumlah 650.000 USD untuk menyambut semua anggota baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga rumah pilihan dan lokasi mereka dengan investasi, bersama dengan kesempatan ini dalam hidup bagi mereka untuk menjadi terkenal.

MANFAAT YANG DIBERIKAN KE ANGGOTA BARU YANG BERGABUNG DENGAN ILLUMINATI.
1. Hadiah uang tunai sebesar USD $ 650.000 USD.
2. CAR Sleek Dream baru senilai USD $ 150.000 USD
3. Rumah impian dibeli di negara pilihan Anda.
Sebulan janji dengan 5 terbaik di dunia.
Para pemimpin dan 5 selebriti paling penting di dunia. Jika Anda tertarik, silakan hubungi alamat email sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com



CATATAN; persaudaraan Illuminati yang Anda dapat bergabung dari mana saja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Serikat, Malaysia,
Dubai, Kuwait, Inggris, Austria, Jerman, Eropa. Asia, Australia, dll.,


Salam CANDI ILLUMINATI AMERIKA SERIKAT

Salam dari ORDER BESAR ILLUMINATI kepada negara kesatuan dan seluruh dunia, ini adalah kesempatan terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana Anda dapat memulihkan mimpi Anda yang hilang, dan juga di mana Anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar jumlah 650.000 USD untuk menyambut semua anggota baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga rumah pilihan dan lokasi mereka dengan investasi, bersama dengan kesempatan ini dalam hidup bagi mereka untuk menjadi terkenal.

MANFAAT YANG DIBERIKAN KE ANGGOTA BARU YANG BERGABUNG DENGAN ILLUMINATI.
1. Hadiah uang tunai sebesar USD $ 650.000 USD.
2. CAR Sleek Dream baru senilai USD $ 150.000 USD
3. Rumah impian dibeli di negara pilihan Anda.
Sebulan janji dengan 5 terbaik di dunia.
Para pemimpin dan 5 selebriti paling penting di dunia. Jika Anda tertarik, silakan hubungi alamat email sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com



CATATAN; persaudaraan Illuminati ini di mana Anda dapat bergabung dari mana saja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Serikat, Malaysia,
Dubai, Kuwait, Inggris, Austria, Jerman, Eropa. Asia, Australia, dll.,


Salam CANDI ILLUMINATI AMERIKA SERIKAT

Salam dari ORDER BESAR ILLUMINATI kepada negara kesatuan dan seluruh dunia, ini adalah kesempatan terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana Anda dapat memulihkan mimpi Anda yang hilang, dan juga di mana Anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar jumlah 650.000 USD untuk menyambut semua anggota baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga rumah pilihan dan lokasi mereka dengan investasi, bersama dengan kesempatan ini dalam hidup bagi mereka untuk menjadi terkenal.

MANFAAT YANG DIBERIKAN KE ANGGOTA BARU YANG BERGABUNG DENGAN ILLUMINATI.
1. Hadiah uang tunai sebesar USD $ 650.000 USD.
2. CAR Sleek Dream baru senilai USD $ 150.000 USD
3. Rumah impian dibeli di negara pilihan Anda.
Sebulan janji dengan 5 terbaik di dunia.
Para pemimpin dan 5 selebriti paling penting di dunia. Jika Anda tertarik, silakan hubungi alamat email sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com



CATATAN; persaudaraan Illuminati ini tempat Anda dapat bergabung dari mana saja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Serikat, Malaysia, Dubai, Kuwait, Inggris, Austria, Jerman, Eropa. Asia, Australia, dll.,


Salam CANDI ILLUMINATI AMERIKA SERIKAT

Salam dari ORDER ILLUMINATI ke seluruh dunia, ini adalah kesempatan terbuka untuk bergabung dengan BROTHERHOOD dari ILLUMINATI di mana MILLIONAIRES, BILLIONAIRES, ilmuwan, bintang dunia dan pemimpin dunia yang mengendalikan dunia mendapatkan ketenaran dan cita-cita mereka, dan juga di mana Anda bisa melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Jika Anda tertarik, silakan hubungi alamat email sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com

Catatan: mohon diketahui bahwa sehubungan dengan agama Anda dan di mana pun Anda berada di dunia, Anda dipersilakan untuk menjadi anggota.

Salam CANDI ILLUMINATI PESANAN DUNIA BARU.

Salam dari ORDER BESAR ILLUMINATI kepada negara kesatuan dan seluruh dunia, ini adalah kesempatan terbuka untuk bergabung dengan persaudaraan Illuminati di mana Anda dapat memulihkan mimpi Anda yang hilang, dan juga di mana Anda dapat melihat cahaya kekayaan dan kebahagiaan tanpa pengorbanan darah. Dan kami juga membayar jumlah 650.000 USD untuk menyambut semua anggota baru ketika mereka bergabung dengan persaudaraan dan juga rumah pilihan dan lokasi mereka dengan investasi, bersama dengan kesempatan ini dalam hidup bagi mereka untuk menjadi terkenal.

MANFAAT YANG DIBERIKAN KE ANGGOTA BARU YANG BERGABUNG DENGAN ILLUMINATI
1. Hadiah uang tunai sebesar USD $ 650.000 USD.
2. CAR Sleek Dream baru senilai USD $ 150.000 USD
3. Rumah impian dibeli di negara pilihan Anda.
Sebulan janji dengan 5 terbaik di dunia.
Para pemimpin dan 5 selebriti paling penting di dunia. Jika Anda tertarik, silakan hubungi alamat email sebelumnya = greatilluminate99@gmail.com



CATATAN; persaudaraan Illuminati ini tempat Anda dapat bergabung dari mana saja di dunia India, Turki, Afrika, Amerika Serikat, Malaysia, Dubai, Kuwait, Inggris, Austria, Jerman, Eropa. Asia, Australia, dll.,


Salam CANDI ILLUMINATI AMERIKA SERIKAT

«Lebih lama ‹Lebih lama   201 – 224 daripada 224   Terbaru› Baru»

Catat Ulasan

Pada pendapat anda?

Perjalanan

Tembusi Petra, Jordan Slideshow: BenTaleb’s trip was created by TripAdvisor. Create a free slideshow with music from your travel photos.
Sabda Baginda SAW ; "Ketahuilah ia (Dajjal) berada di laut Syam atau laut Yaman.. akan datang dari arah timur (lalu menunjukkan dengan tangan baginda).."[Riwayat Muslim]. Daripada Abi Bakr al-Siddiq r.a, sabda Baginda SAW, "Dajjal akan muncul ke bumi dari arah timur bernama KHURASAN." [Riwayat al-Tirmizi]. Daripada Anas bin Malik r.a, sabda Baginda SAW, "Dajjal akan keluar dari kota Yahudi ISFAHAN (Khurasan, IRAN) bersama 70,000 penduduk ISFAHAN". [Fath al-Rabbani Tartib Musnad Ahmad. Ibn Hajar berkata : "Sahih"]. Ibn Kathir berkata, Dajal pada mulanya akan muncul dari ISFAHAN dari sebuah kota Yahudi [al-Nihayah fi al-Fitan wa al-Malahim]. ISFAHAN adalah sebuah bandar terbesar YAHUDI di Iran dan pusat loji nuklear Iran pada masa kini.